dinsdag 22 november 2011

Stamgast Simon Meijn nieuwe Consul Noord-Holland

Met ingang van het nieuwe wielerseizoen wordt Simon Meijn uit Oudendijk (Koggenland) de nieuwe Consul van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie voor het district Noord Holland. Meijn wordt hiermee de opvolger van de huidige Consul Annelies Goos in het dagelijks leven directeur particulieren bij de Rabobank, Westfriesland-Oost. 

Uit de gesprekken die het bestuur met een aantal sollicitanten heeft gevoerd bleek Meijn de meest geschikte kandidaat. Meijn is ook niet onbekend met de functie want van 1999 t/m 2003 was hij al eens Consul. Het district Noord Holland krijgt dan ook een ervaren Consul terug die zijn sporen in de wielerwereld heeft verdiend.
Meijn was naast renner in het verleden ook bestuurslid en Voorzitter van wielervereniging Alcmaria Victrix uit Alkmaar, bestuurslid en Voorzitter van de Stichting Wielerbaanpromotie Nederland, Vice-voorzitter bij de stichting Meertour in Wieringerwerf, lid van de commissie Baansport van de KNWU en Coördinator bij de UCI (Union Cycliste International) van de Junior International Track Leaque.
Daarnaast schreef hij in 1996 het 50 jarig jubileumboek “In de Ban van Baan- en Wegsport” voor Wielervereniging Alcmaria Victrix. Sinds 2009 is Meijn tevens bestuurslid van de Commissie Wegsport bij de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.
In het dagelijks leven is Meijn werkzaam als Communicatie Management Adviseur bij het ROC Horizon College. Het Horizon College is een regionaal opleidingencentrum (roc) in Noord-Kennemerland en West-Friesland voor Middelbaar Beroepsonderwijs .
Tijdens de najaarsvergadering van het district Noord Holland op woensdag 16 november is de nieuwe Consul officieel aan verenigingen, stichtingen en leden in Noord Holland voorgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten